Sjukstuga med välbehövlig paus i fint sällskap

Det är som det är och blir som det blir. Vi faller som bowlingklot. Dagen efter jag blev sjuk kom även äldsta sonen hem från en övernattning med över 40 graders feber. Det var bara att gilla läget. Johan Landqvist, låtskrivare och producent, känd från bla Så ska det låta och Viktoriadagen, skulle komma på lördagen. Planen var att sätta sista mixen på nästa singel "Baam" men eftersom jag var helt nockad så kunde inte ens Micke gå ut ensam för då var det ingen som passade barnen, så det var bara till att ställa in. Sjukt frustrerande eftersom jag verkligen vill släppa den typ nyss. Bara att gilla läget. Jag och sonen bäddade ner oss tillsammans och låtsades att vi var på Birka Cruises och istället låg och slappade i hytten. Det var min sons idé. Det är ju typ samma sak mamma, vi har en butler (Micke) som passar upp på oss och stökiga grannar i hytten bredvid, (småsyskonen). Livet blev iaf lite roligare och vi kunde skratta lite mitt i eländet.

På måndagen var planen att åka och lyssna när Adrian Davinski, den tredje låtskrivaren till Superwoman, skulle spela in riktiga stråkar till den akustiska versionen av samma låt. De fick klara sig själva och gjorde så helt galant. 58 spår inspelade! Sånt gör mig glad. När det går framåt. Ännu gladare blev jag idag när Landqvist äntligen kom. Jag var pigg nog att förflytta mig ner till vardagsrummet och passa min sjuka son som nu även fått sällskap av lillasyster. Feber och hosta, trötthet och ont i kroppen precis som vi andra haft.  Men nu kunde Micke och Johan äntligen få till några timmar i studion och slutföra "Baam". Har inte hört resultatet än men av de lyckliga minerna på dom båda att dömma så blir det riktigt bra.

Tittar ut genom fönstret. Solen skiner. Hade gärna åkt pulka med barnen idag. Längtar som en galning efter våren. Vill bli frisk, komma igång och träna, få lite sol på ansiktet och hitta tillbaka till energin igen. Skapa mer musik! Denna period av tvångsvila har nog varit hälsosam för min hjärna som har gått på högvarv dygnet runt under en lång period. Nu har jag bara legat och stirrat in i väggen eller ut genom fönstret. Inte ens orkat läsa en bok eller titta på TV. Det är nyttigt att bli riktigt uttråkad. Då föds kreativiteten på nytt. Ska bara låta kroppen förstå att jag vilat färdigt nu... Hallå... Jag är klar nu! Jo, alltså, HALLÅÅÅÅ, JAG ÄR KLAR NU!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln