BLOGG: Elinda music - Full fart hos familjen Frithiof

Yes!! Hej igen! So far so good. ;-)
Planen är att skriva varannan dag till en början och se om det håller. Idag har varit en helt vanlig dag hos familjen Frithiof. Fyra barn (av fem) hos oss denna helg. De två minsta vaknar kl 7 och vill upp och leka. Mamman och pappan som låg uppe sent på natten innan och diskuterade strategier, googlade om Spotifylistor och backdropsleverantörer, var riktigt trötta i mössan och lyckades få ligga kvar någon timme till medan barnen underhöll sig själva. (Funkar ibland iaf). Sen var dagen igång. Öppnade min första låda merchandise som hade kommit på posten. Nu är vi laddade för nästa veckas releasefest i Chamonix! Ha ha! Ska det va så ska det!
En norsk kille som jobbat länge i skivbranschen hade hört av sig och ville skriva om mig i sin blogg. Han även en välbesökt Spotifylista där jag hamnat högst upp. Superroligt! Dessutom var han även gullig nog att komma med lite tips. Fantastiskt när någon helt okänd i ett annat land gillar låten och erbjuder sin hjälp.

Ok, vidare. Frukost till alla ska fram. Blev bjudna på fika hos grannen, vilket lät lockande, men insåg att vi först behövde hinna lägga sång på nya låten Baam innan jag försvinner iväg i tre dagar nu. På med kläder på allihop och ut i snön. De stora två lovar att passa de två små i utbyte mot lite speltid. Söndagar är annars spelfria... Alltså, från lekande barn i snöyran smiter jag och Micke in i studion, väl medvetna om att det är en tidsfråga innan upplägget kraschar... Kör!, ropar jag när jag kommer in i studion. Adrenalinet pumpar ofrivilligt. Kommer vi hinna?

Vi hinner halvvägs innan Emelie fastnar i gungan och sen vägrar leka vidare. Hon får mysa med oss i studion istället. Ytterligare en halvtimme senare kommer en snöig, gråtandes Alex springandes. Storebröderna blivit för hårdhänta i snöbollskriget. Killarna blir vänner och får gå in och gejma (hur man nu stavar till det??) en stund allihop. Vi fortsätter i studion, hinner med ett samtal med vår manager Peter där vi bestämmer att vi ska släppa remixen på Superwoman först och sen skicka in Baam till Spotify tre veckor innan den släpps i förhoppning om att de ska hinna lyssna och ta med den på några listor. Superwoman hamnade ju på två stycken New Music Friday (Finland och Island) vilket tydligen är extremt ovanligt om man är helt ny artist(!). Hoppas nu lyckas med den bedriften igen och kanske tom i Sverige...

Då ser vi att lillloppan har somnat till Nalle Puh så då passar vi på att lägga lite add-libs (extra wailspår, alltså lite fritt improviserad sång) på remixen som DJ-duon Around the Globe har gjort. Sen väcker vi den lilla prinsessan och gör oss redo för fika med bästa grannarna. De har precis flyttat in och fött en liten prinsessa själva och var glada att få bjuda över oss för en gångsskull nu när de pausat i sina renoveringar.
Hämtmat (Sushi), gröt till de små och medan jag nattar kollar Micke och storkillarna på ett avsnitt av SouthPark och skrattar så det ljuder i hela huset. Sen är det bråttom i säng för imorgon ska vi alla upp okristligt tidigt. Jag ska iväg 06:30 till Livgardet (Kungsängen) på rotationsutbildning inför en mission med fältartisterna till Afghanistan framöver. Micke ska packa in alla barnen i bilen 06:45 för att lämna Fabrizio på skolan på Lidingö kl 8 och sen hinna tillbaka till Värmdö till kl 9 och lämna de små. Vet inte hur schemat ser ut riktigt på Livgardet men jag ska försöka hinna skriva igen på tisdag. Annars blir det på onsdagen när jag är tillbaka. Önskar er alla en riktigt härlig vecka!! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln