Release in Chamonix

Vilken vecka! Surrealistisk. Vi slet som djur in i det sista för att få klart låtar och remixer innan vi drog i lördags. Farmor kom upp och passade de små barnen och de stora åkte till sina respektive föräldrar. Vi fick ha 15 kg packning per person och skulle få med oss 60st T-shirts, backdrop, flyers, lite teknik osv. Som tur var var SAS snälla och släppte igenom oss ändå. Väl på plats var det det soundcheck med det grymma bandet No Limits som hade ställt upp på att repa in låtarna. Det var en svår lokal så tekniken strulade rätt mycket men vi åkte igenom allt så gott det gick på utsatt tid. Sen skyndade vi oss ut i backen för att hinna med några åk innan afterskin.
På måndagen hade vi en lång skön dag i backen med solen som följeslagare. Fast någonstans i bakhuvudet fanns hela tiden releasen och planeringen inför detta. Jag gästade No Limits på afterskin och passade på att göra lite reklam. Efter middagen tog vi en vända på stan och lämnade flyers på alla pubar. Roligt nog verkade många redan veta om det delvis tack vare att vi la ynka 40kr på en liten facebookkampanj. Kul att se att det funkar! 

Så var det dags! Jag gästade bandet igen, kastade i mig lite middag och sen skulle det piffas och roddas. Backdrop, vita dukarDen legendariska fotografen Felix S:t Clair som bor i byn, hade lovat att fotografera hela giget. Senast han hade fotat en artist hade det varit Earth wind and fire. Backdrop skulle upp, T-shirtar skulle fram. En vän skulle livesända, en filma, två st skulle sälja T-shirts, en annan hålla en lampa på mig så Felix fick rätt ljus till sina bilder. Micke var ansvarig för teknik och ljud men förinställningarna var knepiga och lokalen svår. Skulle det ens komma några människor?

I det stora hela gick det otroligt bra!! I första låten hörde jag inte tracket så starten blev lite tveksam men det löste vi till andra låten. Det var massor av folk som hade hittat dit. Jag var euforisk och njöt verkligen. Det var inte perfekt men det var tillräckligt bra och det som börjat som en galen idé hade nu landat och lyckats. Det blev en bra fest och på natten när vi skulle sova låg vi och skrattade åt alltihop. Njöt av hur roligt vi har och att hårt arbete verkligen lönar sig. Tacksam för alla mina fina vänner som så självklart ställer upp och stöttar mig i vått och tort och skickar en sån glädje och kärlek upp på scenen.

Dagen efter började semestern för mig och Micke. Jag åkte runt i backarna med ett leende på läpparna. Så sjukt glad och stolt. Vi åt en god lunch i solen på en restaurang mitt i backen som hade en liten trio på bastuba, banjo och klarinet/saxofon. Oerhört mysigt. Jag råkade nynna med lite vilket resulterade i ett litet gästspel. Ett minne för livet.
Dagen efter kontaktade jag ett antal radiostationer och fick några napp så nu kommer Superwoman höras i den Franska etern. Jag blev inbjuden att sjunga på hotell både i Frankrike och Holland och fler spännande leads. Vi börjar få kläm på hur man gör detta och har nu en bra checklista inför nästa liveframträdande. 
Sista kvällen gästade jag No Limits på deras proppfulla afterski med min låt Baam som är en riktigt ösig danslåt. Fick dela ut många visitkort även denna kväll. Sen åt vi en god avslutningsmiddag och avslutade med en hejdundrande fest på baren mittemot. Sällan dansat så mycket och haft så roligt.

Sammanfattningsvis: En sällsynt magisk vecka med sol, fantastisk skidåkning, magiskt roligt och trevligt sällskap, musicerande och massor av fina recensioner, nya kontakter och undebara fans. <3
Nu längtar jag hem till barnen. Barnvakten ligger i halsflus och ett av barnen hade fått feber idag. Tillbaka till vardagen och peppad att tuffa vidare på mitt lilla äventyr... 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln