Feberyra och vandrande kondomer

Plötsligt säger kroppen STOPP! Barnen har varit sjuka i omgångar, låten måste bli klar samtidigt som ett par andra deadlines hänger över oss. Stora beslut ska fattas och rätt var det är drar kroppen själv i bromsen. Jag har varit trött och lite lättirriterad i ett par dagar och nu förstår jag varför. Ligger nu nedbäddad och dricker honungsvatten. Det blev tydligt redan igår när jag jobbade i studion och kände hur energin rann ur mig.

Jag insåg att det skulle bli tungt att giga senare på kvällen. Men jag höll ihop. Det var en företagsfest för RFSU och när vi satt i logen och sminkade oss dök det plötsligt upp diverse vandrande kondomer ur ingenstans. En kollega var snabb med kameran. De hade egna fläktar i varje dräkt som blåste upp dom så de slokade lite till och från. Det piggade upp! En annan frisk fläkt som gjorde min kväll var en fantastiskt kreativ gäst utklädd till räka. "Jag har packat kondomer i 20-år, hur kul e det?" Då måste man ha kul efter jobbet, resonerade hon när hon stolt visade upp alla kosymer hon suttit och gjort på kvällarna till kvällens surprise, ett Edvard Blom-framträdande. Fantastiska kreationer gjorda av gardiner och filtar.

På natten kände jag hur febern steg. Innan jag somnade letade jag efter den nya remixen av Superwoman som skulle släppas kl 00:00 idag, utan framgång. På morgonen, efter noggrannt sökande, hittade jag den, men på en helt ny profil. Suck! Osäker på om länken skulle förändras eller ej har jag inte spridit den ännu utan avvaktat besked från Spotify. Det är mycket med det tekniska. Jag tänker att man bara ska kunna släppa en låt och sen rullar det. Tydligen inte. Med lite skön feberyra har jag försökt förstå mig på hur det funkar. Samtidigt som jag spelar "finns i sjön" och lägger pussel. Det är så man bara skrattar åt det hela. Jag menar: Where is the glamour??? ;-) Det positiva är att det förhoppningsvis kommer funka bättre nu när vi snart släpper "Baam". Man lär så länge man lever.
Jag har slängt ut lite krokar här och var som börjar ge napp så det kan nog bli några gig med Elinda nu i vår redan. Superkul! Det är kitttlande när man gör en chansning som sen plötsligt ger utdelning och visar sig  leda till massor av spännande saker. Mer info om kommande konserter inom kort. Nu blir det sängen och honungste över helgen. Ser nästan fram mot att göra ingenting ett tag. Ha det bäst!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln